MediFLEXibles VD Odett Szabó om samarbetet

“MediFLEXible behövde en seriös och professionell representant i Sverige som kan ge stöd i att bygga och underhålla kontakten mellan olika landsting och MediFLEXible. Vi lägger stort vikt vid att göra ett arbete med hög kvalitet och har därför kontaktat SweBizz för att få hjälp vid läkarnas integration i det svenska samhället.

Det finns en naturlig koppling mellan våra bolags verksamheter: rekrytering av utländska läkare och språk- och kulturträningar. Eva kommer från Ungern men bor i Sverige så hon känner till båda kulturerna bra och kan representera MediFLEXible i Sverige. Hon har bytt land 3 gånger och vet hur det är att lära sig ett annat språk/svenska och att anpassa sig till ett annat samhälle/det svenska samhället.”

Om MediFLEXible
– Har varit i branschen i 7 år och har placerat över 60 läkare tills nu.
– Har rekryterat för Skåne, Kronoberg, Jönköping, VG-region (Sahlgrenska), Gävleborg, Västernorrland och Norrbotten.
– Har varit vinnare av upphandlingsavtal i Gävleborg, Skåne och de fyra nordliga landstingen (Västerbotten, Västernorrland, Jämtland, Norrbotten).
– Rekryterar kandidater från flera EU-länder (Ungern, Grekland, Polen, Spanien, Litauen m fl).
– Har fler än 1 400 kandidater som är intresserade av att arbeta utomlands och de flesta av dem väljer Sverige.
– Erbjuder en omfattande tjänsteportfolio tack vare ett brett nätverk av partners med olika typer av tjänster allt efter kundens behov.

www.mediflexible.hu/sv

medilogg