Malin Jönsson, HR-specialist, Reg. Skåne

”Professionalitet och utmärkt pedagogik har präglat kursen i sjukvårdsjuridik som SweBizz har genomfört för en grupp nyanställda utländska läkare. Kursen innehöll både tolkningar av lagtexter och konkreta case, en bra sammansättning av teori med annorlunda infallsvinklar och praktik med nyttiga och engagerande övningar.
Eva var övertygande som lärare. Hon visade stor kunskap och var lyhörd för läkarnas konkreta och personliga behov. Hon fick deltagarna engagerade inom ett så tungt ämne som juridik genom att på ett kompetent sätt förklara de svåra juridiska termerna (på tre olika språk!) och få deltagarna att förstå grunderna i ämnet och sambandet mellan sjukvårdslagarna och de kulturella och etiska tolkningarna som finns inom vården.
Vi har även arbetat med Eva vid andra tillfällen och hon har varje gång uppfyllt våra förväntningar. Hon är engagerad och har alltid kunnat lösa oväntade problem som hon ställdes inför. Vi har haft ett gott samarbete och vi är mycket nöjda med SweBizz prestation.”